picioare-frumoase.jpg

Remedii varice pentru tine

1227 vizualizari

Remedii varice exista din cele mai vechi timpuri, aceasta afectiune fiind una comuna in randul tuturor, indiferent de provenienta sociala.
Untitled-1.jpg

Venele Paianjen

1191 vizualizari

Venele paianjen sunt o afectiune foarte comuna dar inesteitica. O circulatie periferica a sangelui care sa efectueaza la parametri normali previne aparitia venelor paianjen, de asemena sunt tratamenter care inlatura aceasta afectiune.
Untitled-1.jpg

Top 10 cauze ale aparitiei varicelor

1123 vizualizari

Slabiciunea de la nivelul valvelor care de obicei duce la aparitia varicelor este deseori ereditara, alaturi de alte afectiuni vasculare.
tumb.jpg

Tratamente Varice pentru Oricine

1066 vizualizari

Tratamente varice de diverse tipuri sunt descoperite si finalizate in fiecare an, aceasta arie a medicinei fiind una ce nu cunoaste odihna, datorita raspandirii masive a acestei afectiuni.
Untitled-2.jpg

Tratarea varicelor si modul in care va poate salva

1044 vizualizari

Primul pas ce trebuie facut in tratarea varicelor este vizita la doctor.
varice.jpg

Tratarea Varicelor Fara Operatie

983 vizualizari

Tratarea varicelor prin intermediul medicinei moderne este recomandata de catre toti medicii dermatologi din lume, majoritatea acestora respingand ideea abordarii de remedii naturale, traditionale, holistice sau de orice alt gen neconventional.
Untitled-1.jpg

Remedii naturiste pentru varice

618 vizualizari

Daca aveti varice, insa acestea sunt la un stadiu incipient sau inca va temeti de remediile ce implica intepaturi sau mici operatii, nu trebuie sa lasati lucrurile asa si sa va acomodati cu ideea de a avea varice!
prima pagina « 1 2 3
Varicoline VIDEO