Aceste complicatii evolutive ale bolii varicoase pot fi tratate.

 

O sa va intrebati, unde?

 

Pot fi tratate in cadrul clinicii noastre, clinica VARICOLINE, ca parte integranta dintr-un consortiu international On Clinic Advanced Medical Institute, care activeaza in peste 100 de tari de pe intreg mapamondul si care s-a preocupat permanent de imbunatatirea atat a tehnicilor de lucru cat si a materialelor cu care noi lucram si de a caror experianta noi beneficiem in prezent.

 

Nu ignorati semnele enumerate anterior, care pot evolua in complicatii ce mai tarziu pot duce la un oarecare grad de invaliditate si adresati-va cat mai curand medicului specialist.

Video tratament varice inestetice

Venele si Sistemul Vascular


Dr. Prala Nicolae - despre vene si sistemul vascular, cum functioneaza si care este rolul sistemului vascular pentru organismul uman, cum interactioneaza acesta cu afectiunile varicoase.

38508 vizualizari

Varicoline Trateaza Vene Inestetice si Varice Medicale


Dr. Prala Nicolae - prezentare Clinica Varicoline, unde si de cand putem trata afectiunile varicoase in Romania si in multe alte tari din intrega lume.

39817 vizualizari

Aparitia Afectiunilor Varicoase


Dr. Prala Nicolae - cum functioneaza sistemul venos si care sunt premisele care duc la aparitia afectiunile varicoase. Cum putem sa evitam aparitia varicelor.

13879 vizualizari

Evolutia Afectiunilor Varicoase


Dr. Prala Nicolae - stadiile de evolutie ale afectiunilor varicoase: prurit, eczema de staza, dermatita, ulcer varicos. Cand trebuie sa ajungem la un control medical de specialitate (flebologic).

14581 vizualizari

Varice | Descriere Afectiuni Varicoase


Dr. Prala Nicolae - descrierea cauzelor care duc la afectiuni varicoase si evolutia varicelor, in cazul lipsei tratamentelor adcvate, spre complicatii mult mai grave care ne afecteaza viata.

19502 vizualizari